Sivut

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Juhannus

Juhannus olisi sitten takanapäin. Varmasti on jokaiselle jostakin tuutista tullut, mutta sanonpa sen vielä itsekin: ei ole ihan tällaista juhannusta ennen vietetty! 


Kahdet housut ja kolme hupparia oli jatkuvasti päällä. Parhaimmillaan lisänä oli vielä pipo ja tumputkin. Viikonlopun lämpöennätys oli +12 astetta. Toisaalta nyt osaa taas arvostaa, kun ilma lämpenee ja aurinko tulee esiin. Toisena positiivisena puolena on toki se, että harmittaahan sitä hyvällä säällä töitä tehdä! (Pahoittelut kaikille lomansa aloittaville.)



Melko rauhallinen juhannus oli. Oltiin isommalla porukalla mökillä; saunottiin, grillattiin, pelattiin korttipelejä, ammuttiin ilmakiväärillä, uitiin (kyllä, ihan oikeasti uitiin) ongittiin ja kerrottiin toinen toisiaan huonompia ja törkeämpiä vitsejä. Muutamat huutonaurut saatiin aikaiseksi.


Onni oli kaloilla, ei tullut edes yhtä nykäisyä.



Wakeboardiakin oli tarkoitus vetää, mutta sää sai melkoisen loven kokeilijoihin (myös itse jäin rannalle) ja lopullinen naula arkkuun tuli, kun side hajosi. Vetämisen jäivät aika vähille, mikä ehkä ihan hyvä olikin. Itse sain viime vuonna ranteeni tuolla paholaisen tekeleellä hajotettua. Puhumattakaan, että tuolla ylös pääseminen on samanlainen suoritus, kuin saisi hauen käsin kiinni.

Tuli sitä vähän liikuntaakin harrastettua. Vedin lauantai-iltana pidemmän lenkin. Tuli sellainen fiilis, että nyt tekee mieli juosta ja sitten juostiin. Oli aika hyvä fiilis, koska tässä on tullut aika pitkä tauko liikkumisessa (Espanjassa ja sen jälkeen en juuri mitään ole tehnyt) niin kyllä ihan kohtuullisen euforinen olo oli, kun takaisin mökin pihalle pääsin.

Tästä ei tullut juoksukaveria, vaan sai ihan rauhassa pihalla pyöriä. 

Maalaisjuntti look on juhannuksenakin pop, unohtamatta sukkasandaaleita!
Nyt jos saisi tällä viikolla pikku hiljaa taas arkea raiteilleen. Vähän on unirytmi ja ruokailut päässeet lipsumaan, mutta ensimmäistä kertaa sillä ei niin väliä ole.

Toivon mukaan porukalla oli hyvä juhannus ja jossain päin Suomea on vähän auringostakin päässyt nauttimaan!

2 kommenttia:

  1. Ihan yh.tä kehnot kelit savossakin. Onneks nyt aurinko lämmittää. Kesä on vasta alussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tampereella ei edelleen juuri aurinkoa ole näkynyt :/ Mutta niin kun sanoit, niin onneksi kesää on vielä paljon jäljellä :) !

      Poista