Sivut

torstai 22. tammikuuta 2015

Työpaikkoja pukkaa

Onko täällä myyntihenkisiä ihmisiä työtä vailla? Ensi viikon maanantaina 26.1. kello 16–18 olisi nimittäin Monster-klubin rekrytointitilaisuus Helsingissä Alma-talolla. Nyt onkin siis tätä Celectuksen mission buustaamista luvassa, nimittäin nyt olisi tekijöille töitä tarjolla! Paikalla on yrityksiä kuten Alma Media, Argenta, Celectus, Personalhuset Staffing Group ja R-kioski.


Yksinkertaisuudessaan kyseessä on parin tunnin ilmainen tapahtuma, jonka tavoitteena on saada myyntihenkiset alan rautaiset ammattilaiset sekä vasta myyntiin tutustumassa olevat työntekijät ja kaikki tältä väliltä olevat henkilöt, kohtaamaan potentiaalisia työnantajia.

Työt vaihtelevat b2b myynnistä b2c myyntiin ja työpaikkoja on tarjolla myymälöistä ja ständeistä työtehtäviin, kuten myynnin esimies, myyntipäällikkö sekä myynnin trainee media-alalle.


Jos siis olet tai tunnet jonkun, joka on työpaikkaa tai kesätöitä vailla, niin kannattaa tulla käymään! Meikäläinen on myös paikalla palloilemassa eli jos joku täältä tulee paikalle pyörähtämään, niin ei kun morjestamaan samalla! Tapahtumaan täytyy ennakkoilmoittautua ja se tapahtuu täältä.


Nyt, kun työpaikoista muutenkin puhutaan, niin pakko kyllä vinkata myös urheilijoita! En tiedä, kuinka moni on huomannut, mutta Ny Quality Service Oy tarjoaa melkoista kesätyötä yhdelle onnekkaalle urheilijalle. Kannattaa käydä tutustumassa pestiin "Urheilijan kesäduuni". Jaa niin millaista duunia? Treenaat kesän, saat siitä palkkaa ja kirjoitat koko hommasta someen. Ei paha, vaikka itse sanonkin ja aplodit esimerkillisestä toiminnasta yrityksille tämän homman takana!



3 kommenttia:

  1. Anteeksi kun poikkeaa vähän aiheesta, mutta oisko sulla vinkkejä 13 vuotiaan tytön kevyeen vatsalihastreeniin? En harrasta urheilua erikoisemmin mutta käyn lenkillä pari kertaa viikossa ja haluaisi treenata vähän omaksi ilokseni :)
    ~ girl

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa ollenkaan että poikkeat :) ! Kannattaa tehdä aika paljon oman fiiliksen mukaan määriä, mutta esim ihan normaaleja vatsoja selällään jalat koukussa (voi laittaa jalkapäydät/varpaat esim sohvan alle jolloin liike vähän helpottuu) ja teet oman fiiliksen mukaan niitä. Määrä voi olla 15 tai vaikka 40 jos jaksat. Sen jälkeen samassa asennossa melkein sama liike, mutta nostat yläkroppaa suoraan ylöspäin etkä polvia kohti. Tässä liikkeessä pään ja yläkropan ei tarvitse nousta kuin 20-30 senttiä maasta. Nämä ovat "normaaleja" vatsoja rankempia, niin näitä ei niin paljoa tarvitse tehdä. Liike tuntuu enemmän vatsalihasten yläosaan. Kolmantena liikkeenä sivuvatsoja maassa istuen jalat koukussa. Käytät käsiä puolelta toiselle maassa jolloin liike kohdistuu enemmän sivuvatsalihaksiin. Pahoittelut että en sen enemmän määristä puhu, mutta vaikea sanoa kun en tiedä millaiset pohjat sinulla ovat mutta noilla nyt ainakin pääsee alkuun ja aloitat sellaisilla määrillä mitkä tuntuvat, mutta jaksat ne hyvin tehdä ja siitä sitten lisäilet :) Hyviä treenejä!

      Poista
    2. Juu kiitos paljon:) kokeilen vaikka heti näitä!
      ~girl

      Poista