Sivut

maanantai 23. joulukuuta 2013

Hyvää Joulua!

Pahoittelut pitkästä hiljaiselosta täällä blogin puolella. Liikaa on ollut viimeisen kuukauden sana. Kaikkea on liikaa. Liikaa, liikaa, liikaa. Nyt siis tämä tyttö lähteekin hermolomalle Jouluksi tuonne rajan toiselle puolelle ja paluu Suomeen tapahtuu torstaina. Kirjoittelen vähän paremmin toivon mukaan loppuviikosta tännekin.


Nyt kuitenkin kaikille läheisten sekä ystävien täyttämää, rauhallista ja STRESSITÖNTÄ Joulua! 






2 kommenttia:

  1. Hei. Haluaisitko kertoa täällä mitä ovat sun testiennätykset (20m lentävä, vauhditon pituus,5-loikka ym.)? Harrastan itse yleisurheilua ja olisi kiva tietää paljonko nuo menevät sinulla... :-) ja olen myös miettinyt niitä ns. rasvanpoltto lenkkejä (aamulla tyhjällä mahalla), mitä mieltä sinä olet niistä? Palaako rasva nopeammin? Kannattaisiko alkaa juoksemaan näitä vaikka 2kk ennen kisoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me testaillaan hirveen nihkeesti, mutta mulla on hämärä muistikuva, että olisin hypännyt vauhditonta 5-loikkaa 13.45m. Vauhditonta pituutta on menny 2.65m (jälleen kerran muistaakseni :P Yli 2.60 on varmasti menny, mutta enkasta en ihan 100% varma ole) ja lentävä 20m on 2.21, mutta se on juostu muistaakseni 4 vuotta sitten. Lentävää ei olla juostu nyt kyllä moneen vuoteen, joten en osaa sanoo paljon se oikee aika tällä hetkellä olis.

      En noista rasvanpolttolenkeistä oikein osaa sanoo meikäläsillä. Kun se pointti ei kuitenkaan ole olla rasvaton vaan vahva/nopee. Toki lajistakin vähän riippuu, että ootko hyppääjä/juoksija/heittäjä? Me ollaan tehty noita aamulenkkejä kyllä etenkin leireilllä ennen aamupalaa, mutta meillekin tullu neuvo, että olis hyvä jotain pinetä ottaa, että se aineenvaihdunta lähtis käyntiin=rasva palaa. Ite aina jos vaan saan alas, niin yritän jotain pientä (jugurttia tai omenaa) syödä ennen. Toki jos meet ihan lyhyelle lenkille niin ei niin haittaa ja itekin noissa lyhyissä en aina syö, mutta jos menee 20-30min niin ite ehkä jotain pientä yrittäisin syödä alle. 2kk ennen kisoja on aika pitkä aika ja etenkin jos joka aamu teet. Me tehdään yleensä huhtikuun lopulla noita aamureippailuita ja nimen omaan leirillä eli noin kuukausi ennen kisakauden alkua. Ja noissa on myös pointtina se, että on skarppina aamun treenissä kun on saanu kropan heräteltyä aamusta. Kyllä niitä kannattaa tehdä ja ihan hyvä tapa saada aineenvaihdunta käyntiin, mutta jos teet pidempiä niin ota jotain pientä safkaa alle :)

      Poista